'/> Langkah Mudah untuk Menyiapkan Nastar Keju Melted yang Menggugah Selera - Abject

Langkah Mudah untuk Menyiapkan Nastar Keju Melted yang Menggugah Selera

keju cair starr

Mencari inspirasi untuk resipi keju cair Nastar anda, Buat Ngiler Unik? Langkah-langkah mudah untuk menyediakan keju Nestar cair, yang sangat lazat, kini menjadi permintaan ramai pengguna di sekeliling kita, anda mungkin salah seorang daripada mereka. Orang ramai sudah biasa menggunakan internet di telefon bimbit untuk mendapatkan maklumat imej untuk dijadikan idea. Dan kali ini saya akan kongsikan dengan anda langkah-langkah cara memasak. Cara membuat keju Nestar cair adalah mudah dan lazat, penyediaannya tidak begitu sukar, tetapi juga tidak mudah. Jika diproses secara tidak betul, hasilnya akan membosankan dan, sebenarnya, akan menjengkelkan. Malah, keju Nestar cair yang lazat harus mempunyai aroma dan rasa yang menyelerakan.

Banyak perkara yang mempengaruhi kualiti rasa keju Nestar cair, daripada jenis bahan, pilihan bahan segar, hingga cara penyediaan dan penyajiannya. Jangan risau jika anda ingin membuat keju Nastar cair yang lazat di rumah, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi istimewa. Di bawah adalah gambar berkaitan keju Ontar cair yang boleh anda jadikan inspirasi.

Baiklah, kali ini, mari kita mencubanya, ayuh, kita buat sendiri Nastar cheese cair di rumah. Sederhana sahaja, hidangan ini boleh memberi manfaat dalam menyihatkan badan anda sekeluarga. Anda boleh membuat keju Nestar cair daripada 16 bahan dan 6 langkah penyediaan. Ini adalah langkah-langkah untuk membuat hidangan.

Mula-mula sediakan nastar, kali ini masak untuk saya. Sekali lagi resepi keju cair dari Suzy Agung. Nastarnya memang sedap, alhamdulillah boleh buat sendiri, tak payah beli lagi. #ExedutaRecook #DutaRecookBerau #Cookpadcommunity_borneo

Bahan-bahan dan Rempah-rempah untuk Keju Nastard yang Dimasak:

  1. sebuah fail
  2. 100 gram marjerin
  3. 150 gram mentega
  4. 50 gram susu tepung (saya ada dua beg menari)
  5. 50 gm keju parut dicincang
  6. 2 biji kuning telur
  7. 90 gram gula halus
  8. 50 gram jagung
  9. 300 gram tepung gandum dengan sedikit protein
  10. Permohonan (RJ)
  11. 2 biji kuning telur / 2 sudu besar madu
  12. 1 sudu besar susu cair
  13. Pengedaran (pilihan)
  14. Untuk merasai keju padi yang dicincang
  15. ISIS
  16. Jem nanas buatan sendiri

Cara membuat keju nastar cair

  1. Ayak tepung gandum, susu tepung dan tepung jagung dan ketepikan
  2. Campurkan shortening, mentega, dan gula tepung selama 2 minit sahaja (jika pengadun boleh mengembang dari semasa ke semasa semasa di dalam ketuhar) Masukkan kuning telur sekali dan gaul lagi selama 1 minit sehingga doh menjadi homogen.
  3. Masukkan tepung cincang, susu tepung dan tepung jagung yang telah diayak tadi dan gaul rata dengan senduk. Kemudian masukkan rice cheese yang dicincang dan kacau rata.
  4. Kami mengambil sedikit doh bulat dan kemudian leperkan jem nanas buatan sendiri di tengah, tutup dengan baik dan gulung semula. Atau anda boleh menyesuaikannya mengikut keinginan anda.
  5. Letakkannya pada 150 ° C, keluarkan selepas 15 minit, tutup dengan filem berpaut, letakkan di atas keju beras yang dicincang (langkau sahaja, ada keju dalam doh), masukkan ke dalam ketuhar semula 20 minit atau selama memasak, laraskan ketuhar dengan sewajarnya 2.
  6. Setelah masak, keluarkan dari oven dan masukkan ke dalam peti ais. Setelah sejuk, masukkan ke dalam bekas kedap udara. sedia untuk dihidangkan

Terima kasih kerana membaca resipi yang disediakan oleh pasukan kami di sini. Semoga resepi keju leleh Nastar yang ringkas di atas dapat membantu anda untuk menyediakan juadah yang lazat untuk keluarga/rakan-rakan serta menjadi idea kepada anda yang gemar menjual makanan. Saya harap anda berguna dan bergembira

Link copied to clipboard.