Bagaimana Membuat Nastar jadul tanpa susu, Lezat
Mencari inspirasi tentang cara membuat nasturtium sekolah lama yang unik tanpa tenusu? Rakan di sekeliling kita kini sedang mencari cara mudah untuk membuat alam semula jadi sekolah lama tanpa produk tenusu, mungkin tidak boleh diterima oleh salah seorang daripada anda. Ibu muda misalnya, sudah biasa menggunakan Internet pada telefon pintar untuk mengakses maklumat fotografi. Disiarkan kali ini, saya akan berkongsi langkah-langkah bagaimana memasak resipi nasturtium tanpa susu sekolah lama yang rumit dan mudah dibuat lazat. Jika dikendalikan secara tidak betul, hasilnya akan menjadi tidak memuaskan malah tidak menyenangkan. Walaupun nasturtium vintaj tanpa produk tenusu adalah lazat, ia harus mempunyai rasa dan rasa yang membangkitkan selera anda.
Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi rasa sorrel bukan tenusu purba, daripada jenis bahan, kepada pilihan bahan-bahan segar, kepada penyediaan dan hidangannya. Di mana sahaja anda berada, jika anda ingin memasak nasturtium tanpa produk tenusu, jangan risau, kerana jika anda sudah tahu caranya, hidangan ini boleh menjadi jenama. Berikut ialah foto sekolah lama tanpa tenusu yang boleh anda gunakan sebagai inspirasi.
Sekarang kali ini kami cuba memasak nasturtium sekolah lama di rumah tanpa produk tenusu. Dengan bahan-bahan yang mudah hidangan ini boleh memberi manfaat kepada kesihatan badan anda dan keluarga anda. Anda boleh membuat kanji tanpa susu menggunakan 12 bahan dan 8 langkah memasak. Langkah-langkah penyediaan hidangan ini.
Suami dan mak mertua tak suka susu, dia tanya pasal Nastarka, kecuali perah.. So.. Nastarka membesar.. Tapi semua suka 😊😊
Bahan dan rempah yang diperlukan untuk menyediakan nastar tanpa tenusu sekolah lama:
- 150 gram marjerin
- 100 g mentega
- 250 gram tepung gandum
- 150 g tepung jagung
- 100 gram gula tepung
- Satu Vanila
- 3 biji kuning telur
- 2 biji kuning telur untuk pelinciran
- Untuk menyediakan jem nanas
- 6 biji nanas besar
- Kayu manis, daun pandan
- 100 gram gula (secukup rasa)
Bagaimana untuk membuat sekolah lama tanpa nastar tenusu
- Sediakan 6 biji nanas untuk dimasak, parut, masukkan gula, kayu manis dan daun pandan. Masak dengan api sederhana sehingga air habis.
- Campurkan marjerin, mentega, vanila dan gula tepung. kacau sekejap. sehingga bercampur.
- Masukkan telur yang telah dipukul ke dalam adunan yang baik.
- Masukkan tepung dan tepung jagung. Kacau dengan sudu dan pegang dengan tangan anda untuk melihat sama ada ia masih melekat
- Ambil setengah sudu teh, ratakan di tapak tangan anda dan isi dengan jem di tengah. Kemudian gulung dan masukkan ke dalam loyang yang telah digris. Dan mengisar kuning.
- Rebus selama 15 minit, sekali-sekala pada kuali tidak melekat, sehingga masak sepenuhnya. Dah masuk kuali, gris lagi dengan kuning telur.
- Jika digoreng dan mudah keluar dari kuali bermakna kerja sudah selesai.
- Tapis, tapis dan sejukkan dalam bekas bertutup rapat.
Bagaimana keadaan mereka? Ia mudah, bukan? Bagaimana untuk memasak nasturtium tanpa tenusu sekolah lama, anda boleh memasak di rumah. Semoga berjaya dan bergembira!