Langkah Mudah untuk Membuat Nastar Daun Anti Gagal
Mencari inspirasi untuk resipi unik untuk kemalangan Nastor Down? Langkah-langkah mudah untuk membuat Nastar Daun yang lazat Sebenarnya, kali ini mereka mencari-cari ramai kawan di sekeliling kita, mungkin anda salah seorang daripada mereka. Orang ramai sudah biasa menggunakan Internet pada telefon pintar mereka untuk menggunakan maklumat imej sebagai maklumat. Dan kali ini saya akan kongsikan panduan cara memasak Nastar Down yang sedap dengan cara yang mudah supaya tidak terlalu susah malah tidak mudah. Jika disalahgunakan, hasilnya akan menjadi tidak menyenangkan dan, sebenarnya, akan menjadi tidak menyenangkan. Walaupun sedap Nastar Daun sepatutnya mempunyai bau dan rasa yang membangkitkan selera kita.
Terdapat banyak perkara yang mempengaruhi kualiti rasa Nastar Daun, daripada jenis bahan sehinggalah kepada pemilihan bahan-bahan segar sehinggalah kepada cara ia diproses dan dihidangkan. Jangan risau jika anda ingin memasak Nastar Daun yang lazat di mana sahaja anda berada, anda sudah tahu caranya kerana hidangan ini boleh menjadi hadiah istimewa. Di bawah ialah foto Nastor Down, yang boleh anda gunakan sebagai contoh.
Berikut ialah beberapa petua dan helah praktikal yang boleh anda gunakan untuk mencipta kad Nastar siap sedia. Anda boleh membuat Nastar Daun menggunakan 14 bahan dan 16 peringkat pengeluaran. Berikut ialah cara memasak hidangan.
Secara santai kanak-kanak suka snek, mereka suka nektar lembut dan mentega 🥰🥰
Bahan-bahan dan rempah ratus yang diperlukan untuk menyediakan daun jelatang:
- nastar. bahan
- 300 g tepung gandum rendah protein, diayak halus
- Untuk 2 biji telur ambil kuning sahaja
- 150 gram mentega atau mentega berkualiti tinggi, gunakan wijsman
- 50 gram tepung jagung
- 100 gram minyak sapi saya menggunakan jalur biru
- 50 g susu tepung
- 50 gram keju parut atau keju cheddar
- membersihkan bahan
- 1 sudu besar susu cair
- 2 sudu besar madu
- kuning sahaja
- topping nastar
- Springer Tasting (boleh digantikan dengan bijirin atau keju)
Cara membuat daun nastar
- Pertama, ambil semangkuk doh dan masukkan mentega, minyak sapi dan gula tepung.
- Gaul dengan pengisar sehingga sebati pada kelajuan rendah selama kira-kira 2 minit.
- Masukkan kuning satu persatu dan kacau lagi hingga sebati. Ia tidak mengambil masa yang lama, hanya seminit.
- Campurkan tepung jagung dengan tepung gandum dan susu tepung di tempat lain dan gaul hingga rata.
- Tuang adunan tepung secara beransur-ansur ke dalam doh, kacau dengan sudu hingga rata. Tak perlu guna blender, cukup guna sudu kayu.
- Kacau rata, taburkan keju parut dan kacau sehingga sebati.
- Apabila sudah siap, doh itu lebih kurang sama saiznya dengan bentuk bulat. Saiznya hendaklah tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil.
- Canai doh sehingga betul-betul licin dan sederhana pekat, kemudian sumbat dengan jem nenas secukupnya dan bulatkan lagi.
- Masukkan skema td pada halaman cetakan nastar
- Ulang sehingga pes kanji habis.
- Kami mengambil pinggan dan kami meletakkan dari atas kek bulat. Adalah lebih baik untuk menutup pinggan dengan kertas pembakar yang tidak melekat dan tidak mendekati satu sama lain.
- Letakkan dalam ketuhar yang telah dipanaskan pada suhu 150 hingga 160 darjah Celsius
- Bakar sehingga perang sedikit, atau kira-kira 15 minit, kemudian keluarkan dari ketuhar.
- Sapukan nanas dengan pes keju Starr dan segera taburkan dengan keju parut atau hiasan.
- Masukkan borang ke dalam ketuhar dan bakar sehingga masak atau 20 minit lagi.
- Bila dah siap, letak dalam peti ais, kemudian letak dalam balang
apa khabar saya mudah dibaca? Begini cara menyusunnya untuk digunakan dengan Nastar Daun anda. Cubaan yang bagus!